Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Κυριακή, 17 Φεβρουάριος 2019 07:36

Καταιγιστικός για την τουριστική εγκατάλειψη Δέλτα Έβρου και Φερών ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης

Με μια… καταιγιστική ανακοίνωση για την τουριστική εγκατάλειψη που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στο Δέλτα του Έβρου και τις Φέρες, ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης επιτίθεται στον δήμο Αλεξανδρούπολης για όσα συμβαίνουν.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση συνοδεύεται μάλιστα από την συγκεκριμένη φωτογραφία, που είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιδήμαρχος Φερών (και facebook) Νίκος Γκότσης αρκετές ώρες νωρίτερα, ο οποίος προφανώς και έχει σημαντικές ευθύνες για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή όσον αφορά τον τουριστικό τομέα.

parko ethniko delta evrou 02 19

Η ανακοίνωση του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης αναφέρει:

“Σήμερα (σ.σ.χθες)αντιπροσωπεία του συλλόγου μας επισκέφτηκε το τουριστικό κέντρο Φερών, για να διαπιστώσουμε την κατάσταση που επικρατεί. Ζητήσαμε να ξεναγηθούμε και να κάνουμε βαρκάδα στον υγροβιότοπο του Δελτα του Έβρου.
Δυστυχώς πληροφορηθήκαμε ότι λόγω της κακής κατάστασης του δρόμου, δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο Δέλτα και ότι εδώ και καιρό δεν υπάρχουν ούτε ξεναγοί, ούτε βαρκάρηδες, λόγω διαφόρων προβλημάτων που θα τα αναλύσουμε κάποια άλλη στιγμή.

Ενημερωθήκαμε από την υπεύθυνη, ότι αν θέλουμε να ξεναγηθούμε θα πρέπει να πάμε στο γραφείο πληροφόρησης Δέλτα Έβρου στην Τραϊανούπολη και από εκεί να μας κάνουν ξενάγηση στην λιμνοθάλασσα της Δράνας. Είναι τραγικό να έρχονται τουρίστες να δούνε τον Έβρο ποταμό και το Δέλτα του Έβρου και να τους πηγαίνουν στην λιμνοθάλασσα.

Αναζητήσαμε ενημερωτικά φυλλάδια από το τουριστικό κέντρο Φερών και εκεί μας περίμενε καινούργια απογοήτευση. Δεν υπάρχουν φυλλάδια για την Παναγία Κοσμοσώτειρα, τα φυλλάδια για το Δέλτα ήταν παλιά ,προερχόμενα απο τον φορέα διαχείρισης ,χωρίς καμιά ουσιαστική αναφορά στην περιοχή των Φερών, το τουριστικό κέντρο Φερών και τις τουριστικές ξεναγήσεις που υποτίθεται γίνονται από τις Φέρες 

Evros-news

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2