Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

ezgif 2 a2d6ac93b362

ioannis papadopoulos

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018 08:31

Διάκριση για τα MEDIFIRST της INTERAMERICAN στα Healthcare Business Awards

Στα Healthcare Business Awards, που οργανώθηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου, η INTERAMERICAN βραβεύθηκε για την πρωτοποριακή ανάπτυξη των πολυϊατρείων MEDIFIRST, στην κατηγορία των διακρίσεων για την προσφορά στην Υγεία από επιχειρήσεις και οργανισμούς εκτός του κλάδου Υγείας. Η εταιρεία είναι η μοναδική ασφαλιστική που έχει δημιουργήσει ιδιόκτητες υποδομές υπηρεσιών Υγείας και τα πολυϊατρεία της έγιναν από τον Δεκέμβριο του 2017 δύο στην Αττική, με την έναρξη λειτουργίας του νέου MEDIFIRST στο Μαρούσι. Σημειώνεται ότι το πρώτο πολυϊατρείο λειτουργεί από το 2002 στην Αργυρούπολη.

Στον σχεδιασμό της INTERAMERICAN προβλέπεται περαιτέρω ανάπτυξη των ιδιόκτητων μονάδων πρωτοβάθμιας φροντίδας με νέα πολυϊατρεία, τόσο στην Αττική όσο και στην Περιφέρεια. Στρατηγικά, άλλωστε, ο τομέας ασφάλισης της Υγείας αποτελεί για την εταιρεία προτεραιότητα -δεδομένης και της ηγετικής θέσης που κατέχει πανευρωπαϊκά η μητρική ACHMEA στην ασφάλιση Υγείας- και τα MEDIFIRST, που υποστηρίζουν την πρόληψη, την καθετοποίηση στη διαχείριση και τον αποτελεσματικότερο  έλεγχο των περιστατικών υγείας, προσδίδουν στην εταιρεία σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τα πολυϊατρεία MEDIFIRST λειτουργούν καθ’ όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες, με τμήματα όλων των ειδικοτήτων. Έχει, έτσι, την δυνατότητα ο επισκέπτης να καλύψει όλες τις ανάγκες του για κλινικές και διαγνωστικές εξετάσεις στον ίδιο χώρο, με άμεση τη συνεργασία μεταξύ ιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων. Τα πολυϊατρεία είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα ιατροτεχνολογικά  μέσα , διαθέτουν και τμήμα αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών και βέβαια, υποστηρίζονται από τη Γραμμή Υγείας 1010 και την Άμεση Ιατρική Βοήθεια INTERAMERICAN για διακομιδή ασθενούς/τραυματία. Τα MEDIFIRST είναι εντεταγμένα στο δίκτυο του Συστήματος Υγείας MEDISYSTEM της εταιρείας, όμως εξυπηρετούν οποιονδήποτε επισκέπτη και όχι μόνο τους ασφαλισμένους στην INTERAMERICAN.

Τα Healthcare Business Awards οργανώθηκαν φέτος για τρίτη, διαδοχικά, χρονιά από τη Boussias Communications και το Health Daily, επιβραβεύοντας την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρακτικές και πρωτοβουλίες που έχουν σημαντική αξία στον τομέα της Υγείας. Το βραβείο για την INTERAMERICAN και για τα πρωτοποριακά πολυϊατρεία παρέλαβε ο Νίκος Μητσακάκης, διευθυντής των MEDIFIRST.

Φωτογραφίες:

Ο Ν. Μητσακάκης, διευθυντής των MEDIFIRST της INTERAMERICAN, κατά την απονομή.

Στελέχη της INTERAMERICAN και του MEDIFIRST επί σκηνής, με το βραβείο.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Τελευταία άρθρα Θρακική Αγορά

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2